Personal Info
Your name: Kwstas
Your country: Greece
Occupation: ma8hths
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account: o.O(GhOsT
Former experience and/or safelisted channels: Paizw NoL,eleos kai kuriws me bot tis clan
Your activity and average playtime each week: 5 wres tn mera...DLD sto peripou 35 wres tn vdomada!
Which time of the day you usually play: Apogevma kai kuriws vradaki opou vrhskw xrono
How long you have been playing DotA: 4 xronia
Your ability to communicate with others: Para polu kalh...pote dn eixa prob me kanenan
eimai kalo paidi kai agapaw olo ton kosmo !
Have you read the rules and agree to follow them? Fusika kai tous exw diavasei...kai polles fores kai dn exw kanena prob.
How do you react/behave when you're under pressure? Panta me psuxremia...prospa8w na leitourgw logika akoma kai se duskoles katastaseis
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks) Kanena apolutos prob!isa isa p einai xara m
Is there anyone who can vouch for you? Einai diafora melh ts clan p pistevw pws 8a mborousan na support
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin: Gia na paizw kalutera games kai na mborw na epivlepw...opws gia paradeigma mute se manners kai ban se leave!
Why should we pick you and what can you offer to us: Eimai sigouros oti mborw na voh8hsw to channel na paei brosta...Dn 8a sas apogohteusw
A few things about yourself: Opws eipa paw sxoleio kai m aresei na paizw dota...Sto eleu8ero m xrono paizw kai bala... apo omada eimai pana8a kai apo mousikh akou rap kai hip-hop!!!